• It Architectuur Amersfoort
  • Home
  • Klanten
  • Testimonials

‘Altijd de klant centraal’ vergt veel van een informatie-architectuur

De informatiearchitectuur moest vernieuwd worden. En dat moest zeer grondig gebeuren. Immers, de klant van Universiteit Nyenrode staat altijd centraal waardoor processen nu eenmaal niet meer op zichzelf staan.

Hans Wim Kroodsma is Hoofd ICT: “We hadden ondertussen wel goed voor ogen waar we naar toe wilden. En daar moesten een informatiearchitectuur en een programmaplan voor komen. We wilden het ontwerpen van de architectuur niet bij een leverancier neerleggen, maar bij een onafhankelijke architect die breder kijkt dan systemen. We hebben voor ArchiXL gekozen, omdat we Danny Greefhorst al kenden door het werk wat hij bij SURF had gedaan (Sectororganisatie voor hoger onderwijs). Ik was daar toen van onder de indruk.“

Lees het hele artikel

Hoe zorg je dat je organisatie voorbereid is op de toekomst?

De bestuursleden van de faculteit diergeneeskunde erkennen dat ICT hier de belangrijkste rol inspeelt en daarom hebben ze Marije Werelds als ICT-manager aangetrokken. Aan haar de taak om de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk en toekomst-proof te laten verlopen. En dat betekent: vernieuwen.

Marije Werelds: ”De wereld verandert nu zó snel! We kunnen ons amper voorstellen hoe onze nabije toekomst eruit ziet. En dat geldt zeker ook voor onze dierenzorgkliniek. Hoe ziet je werk als arts er straks uit? Hoe ver gaat de interactie tussen klant en diergenezer straks? Als je niet op deze vragen inspeelt, mis je de boot. En dat is iets wat we hier goed in de gaten hebben”.

Lees het hele artikel

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258 5545

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Naam
Vul uw naam in

Email
Please let us know your email address.