• It Architectuur Amersfoort

  

ArchiXL sponsort LAC 2017

ArchiXL sponsort het Landelijk Architectuur Congres 2017 en is betrokken bij de organisatie van de tracks over principe mining en kritisch denken van informatie.

Het Landelijk Architectuur Congres vindt plaats op 16 en 17 november 2017 en is het evenement op het gebied van architectuur in Nederland. Speciaal aan dit congres is ook de combinatie van gebruikersorganisaties, dienstverleners en kennisorganisaties. ArchiXL is net als voorgaande jaren sponsor van dit congres. Dat betekent dat we er met een stand aanwezig zijn en u graag verwelkomen. Op onze stand kunnen we ook een demonstraties verzorgen van onze producten zoals ArchiMedes dat specifiek gericht is op het ontsluiten van architectuurinformatie.

ArchiXL organiseert ook een track over principe mining en draagt bij aan de track over kritisch denken van informatie. Principe mining gaat over het vinden van nieuwe principes in de organisatie en informatievoorziening. Het zorgt ervoor dat de inrichting van organisaties past bij de nieuwe werkelijkheid. Kritisch denken is een vaardigheid die aangeleerd en gebruikt kan worden om te beslissen of een bewering waar, gedeeltelijk waar, of fout is. Het biedt handvatten om de natuurlijke aanleg iets te geloven te beteugelen en onlogische redeneringen en denkfouten te herkennen en voorkomen. Voor beide onderwerpen zijn werkgroepen die worden beiden voorgezeten door Danny Greefhorst van ArchiXL (zie ook: de wiki van de werkgroep kritisch denken van informatie).

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60A-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258 5545

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief