• It Architectuur Amersfoort

  

  • Home
  • Organisatie
  • Werken bij ArchiXL

Werken bij ArchiXL

ArchiXL zoekt enthousiaste, ervaren enterprise- en solutionarchitecten voor uitdagende architectuuropdrachten en een DevOps-specialist.

ArchiXL is een groeiende organisatie en met name actief in de publieke en semi-publieke sector. Doordat we goede resultaten boeken, weten klanten ons steeds vaker te vinden als het gaat om complexe architectuurvraagstukken. We zijn daarom op zoek naar versterking in de vorm van goede medior en senior enterprise- en solutionarchitecten. Daarnaast zijn we op zoek naar een DevOps-specialist om onder andere de ArchiMedes architectuurtooling door te ontwikkelen en te beheren.

Als enterprisearchitect bij ArchiXL houd je je bezig met de vertaling van bedrijfsdoelstellingen naar concrete veranderstappen, met als doel het inrichten van een toekomstvaste informatievoorziening. Ook adviseer je over hoe het architectuurdenken ingebed kan worden in de organisatie van onze klanten. Je doet dit in samenwerking met collega's en betrokkenen bij de klant, onder meer door het houden van interviews en workshops met management en medewerkers van de klant.

Als solutionarchitect bij ArchiXL houd je je bezig met het opstellen van projectarchitecturen voor uitdagende en complexe projecten. Ook begeleid je de realisatiefase met adviezen en reviews. Je werkt samen met collega's en klanten, zoekt regelmatig afstemming en vindt altijd het optimum tussen de beste en de meest praktische oplossing.

Als DevOps-specialist bij ArchiXL ben je vooral actief met het doorontwikkelen en het operationeel beheren van onze toolset (op basis van PHP, JavaScript, Semantic MediaWiki,  Linux, MySQL, MariaDB en Linked data). In samenwerking met de architecten bij ArchiXL werk je Agile op basis aan het platform dat ondersteuning biedt aan diverse architectuur- en kennismanagementoplossingen.

Vakontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda. Daarom investeren we gemiddeld 20% van onze tijd in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Daarnaast zijn we actief betrokken bij diverse vakverenigingen en werkgroepen zoals het Nederlands Architectuur Forum, het KNVI en The Open Group. Bij ArchiXL krijg je alle vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en werk je in een team met enthousiaste collega's bij een toonaangevend adviesbureau op het gebied van enterprise- en IT-architectuur.

Ben je een enterprise-architect, solutionarchitect of DevOps-specialist met ervaring in het vakgebied? Herken je je in onze kernwaarden onafhankelijkheid, kwaliteit, pragmatiek en klantgerichtheid? Ben je zowel analytisch als communicatief sterk en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitdagende vraagstukken op te pakken? Dan komen we graag met je in contact! Bel (06-36434494) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met Jan Willem van Veen.

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258 5545

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief